Opbrengst en besteding

Alle ingebrachte donaties van Bergentocht tegen Kanker gaan voor 100% naar hersenkankeronderzoek. Wij hanteren twee geldstromen, de donaties komen direct op rekening bij Stichting STOPhersentumoren.nl en het inschrijfgeld gaat naar de dagorganisators om de kosten mee te betalen van het organiseren van onze actie.

De donaties van ons evenement worden op deze manier 100% gegarandeerd besteed voor hersentumoren, want er is een groot tekort aan geld voor onderzoek!

          De opbrengst van Bergentocht 2016 was €  99.463,-

          De opbrengst van Bergentocht 2015 was € 128.163,-

          De opbrengst van Bergentocht 2014 was € 122.050,-

          De opbrengst van Bergentocht 2013 was € 166.159,-

cheque uitreiking 2014 - klein MG 0028a MG 0053a

 Voor alle andere onderzoeken die steun hebben gekregen van Stichting STOPhersentumoren.nl - klik HIER

Wij wensen de gemotiveerde onderzoekers heel veel succes in hun zoektocht naar genezing van hersenkanker.

Organisatie Kosten :

Het inschrijfgeld van onze deelnemers (€ 35,-- p/p) gebruiken wij om alle kosten voor de Bergentocht mee te dekken. Ook krijgen de deelnemers voor dit bedrag een wielershirt op de dag van de tocht en een mooi aandenken. Geen verrassingen achteraf. Natuurlijk is het zo dat wij als organisatie er alles aan doen om de organisatiekosten zo laag mogelijk te houden en proberen we constant om zaken gesponsord of met korting te krijgen. Wij werken ook alleen met vrijwilligers. Ons hoofddoel is en blijft altijd om zoveel mogelijk geld voor hersenkanker onderzoek bij elkaar te krijgen!


 

 

 

 

 Doe ook mee met deze mooie actie voor de kankerbestrijding !