bryan regnerus
OFFLINE
€ 1.667,-
832

Mijn actie


Ik doe mee omdat:
er veel geld nodig is voorde ondersteuming van de families/kennissen van de patienten.heb zelf nu ruim een half jaar een hersentumor en merk dat er weinig ondersteuning is voor de naasten.


Samen verschil maken

Kanker is één van de grootste doodsoorzaken in Nederland. Patiënten zitten nu nog vaak onnodig lang in onzekerheid. Meer onderzoek is nodig om betere behandelingen mogelijk te maken. Om hogere genezingspercentages te creëren. Wetenschappelijk onderzoek wordt voor een groot gedeelte bekostigd uit donaties. Daarom is Stichting STOPhersentumoren.nl opgericht; We willen de best mogelijk zorg voor kankerpatiënten.

Onze missie:

Wij willen niet omgaan met kanker, wij willen genezing!

Stichting STOPhersentumoren.nl zet zich in voor hersenkanker. Onderstaand 9 jarig meisje, dochter van een patiënt, legt uit waarom; (klik op het plaatje)

ReclametekstOns statement:

"Het mag niet meer voorkomen dat bij het woord hersenkanker onherroepelijk het woord doodvonnis aan elkaar verbonden wordt."

Het donatieconcept van BergenTocht.nl.nl is uniek in zijn soort, want via de donatie knoppen op onze website gaan de donaties rechtstreeks en dus voor 100% naar de rekening van de kankerbestrijdingsstichting.

Mijn info

bryan
regnerus
10 km wandelen
emmeloord

Activiteit

bryan regnerus updated their profile picture
bryan regnerus

Donaties

Datum Naamsvermelding


Doe ook mee met deze mooie actie voor de kankerbestrijding !