Noa Faaij
OFFLINE
€ 211,-
5617
Team totaal: € 1.685,-

Mijn actie


Ik doe mee omdat:
omdat mijn vader ongeneeslijke hersentumoren heeft en ik wil zorgen dat er een betere toekomst komt voor deze patientengroep


ACTIE: 1 september 2020 - 1 juli 2021

 VERGEET-MIJ-NIETJESmyosotis sylvatica1

Ook dit jaar hebben wij weer veel geld nodig voor hersentumoronderzoek. Help jij ons mee?

Doneer jij 5 euro op mijn actie dan neem ik uit naam van jouw dierbare zaadjes mee van VERGEET-MIJ-NIETJES op de berg, die ik tijdens mijn beklimming in de berm zal zaaien. Zodat de vergeet-mij-nietjes nog jarenlang zullen bloeien langs de weg en onze dierbaren symboliseren.

M doosjeVergeet-mij-nietjes symboliseren liefde en trouw.  Het Vergeet-mij-nietje werd vaak door vrouwen gedragen als teken van trouw en 'eeuwige liefde' voor een verloren en/of gestorven liefde. De trouw van toegewijde geliefden, van wie de liefde – ondanks tegenslag en tragedie – altijd heeft standgehouden. In Frankrijk staat de bloem vooral symbool voor genegenheid en in Italië voor liefde. 

M ShowdoosJe kunt ook meehelpen met verkopen van doosjes vergeet-mij-nietjes. Je kunt een showdoos kopen van 40 euro met 40 doosjes er in. Als je dezen dan verkoopt voor bijvoorbeeld 5 euro per stuk, kun je 160 euro op mijn actie overmaken. Wil je ons meehelpen? Mail dan naar dan sturen wij een showdoos naar je toe nadat je 40 euro hebt overgemaakt op ons rekeningnummer. 

VERGEET JE NIET DE NAAM VAN JE DIERBARE BIJ DE OMSCHRIJVING TE ZETTEN ALS JE DONEERT?!

Vertel je ook andere mensen van je donatie, want we willen 34 kilometer lang zaadjes zaaien.

Dank je wel, Myrthe en Noa


 

Mijn info

Noa
Faaij
SamenSterk
SamenSterk

Activiteit

Noa Faaij updated their canvas photo
Noa Faaij updated their profile picture
Noa Faaij
Noa Faaij created group SamenSterk

Donaties

Datum Naamsvermelding

Mijn team

Team: SamenSterk

SamenSterk
Klik hier voor onze teampagina.

Teamlid
Opgehaal aan donaties
31 mei 2019

ik zelf bij mijn diagnose 0% genezingskans heb gekregen voor mijn kwaadaardige hersentumor. Ik ben er nog door geluk. Met de 3Bergentocht wil ik geluk omzetten in echte genezingskansen.

€ 1050,-
31 mei 2019

ik weet dat er ieder jaar tientallen hersentumoronderzoeken niet worden gefinancierd door gebrek aan donaties. Dat moet veranderen, ieder onderzoek helpt om versneld een betere behandeling te krijgen en hogere genezingspercentages. Help jij mij mee?

€ 225,-
31 mei 2019

er veel meer onderzoek moet komen naar 1 van de dodelijkste ziekten die er bestaat. Iedere dag sterven in NL 12 mensen door een hersentumor. Dat moet STOPPEN! Help je mij mee?

€ 140,-
Noa
31 mei 2019

omdat mijn vader ongeneeslijke hersentumoren heeft en ik wil zorgen dat er een betere toekomst komt voor deze patientengroep

€ 120,-


Doe ook mee met deze mooie actie voor de kankerbestrijding !