Myrthe Faaij
OFFLINE
€ 1683,-
7196
Team totaal: € 13.460,-

Mijn actie


Ik doe mee omdat:
er veel meer onderzoek moet komen naar 1 van de dodelijkste ziekten die er bestaat. Iedere dag sterven in NL 12 mensen door een hersentumor. Dat moet STOPPEN! Help je mij mee?


24 december 2019                                     20:00 uur e.v.

 

LICHTJESAVOND DRIEBERGEN
grafkaarsen

Op kerstavond, 24 december, zullen er in de tuin van Stichting STOPhersentumoren.nl onder de 7 meter hoge kerstboom honderden rouwkaarsen worden aangestoken ter ere en nagedachtenis aan al onze dierbaren die wij moeten missen door (hersen)kanker.

lichtjesavondDoneer jij 5 euro op mijn actie dan zet ik een rouwkaars met de naam van je dierbare  bij alle andere lichtjes en steek ik deze kaars namens jou aan. 

Het aansteken van een kaars ter ere van iemand is een ritueel waarbij je eer brengt aan de overleden persoon. Het is een lichtje dat aangestoken wordt voor die ene persoon die je mist. Het is een symbolisch gebaar dat die persoon niet vergeten wordt en nog aanwezig is in onze gedachten; anders had de rouwkaars nooit gebrand.

RouwkaarsenDe rouwkaarsen zullen ongeveer 48 uur branden, dus 1e en 2e kerstdag. Wij zullen foto's maken van alle lichtjes, maar je bent ook altijd welkom om langs te komen en te kijken.

VERGEET JE NIET DE NAAM VAN DE JE DIERBARE BIJ DE OMSCHRIJVING TE ZETTEN?!

Vertel je ook andere mensen van je donatie, want we willen heeeeel veel lichtjes

Dank je wel, Myrthe en Noa

Mijn info

Myrthe
Faaij
SamenSterk
SamenSterk

Activiteit

Myrthe Faaij updated their canvas photo
Myrthe Faaij updated their profile picture
Myrthe Faaij
Myrthe Faaij created group SamenSterk

Donaties

Datum Naamsvermelding

Mijn team

Team: SamenSterk

SamenSterk
Klik hier voor onze teampagina.

Teamlid
Opgehaal aan donaties
31 mei 2019

ik weet dat er ieder jaar tientallen hersentumoronderzoeken niet worden gefinancierd door gebrek aan donaties. Dat moet veranderen, ieder onderzoek helpt om versneld een betere behandeling te krijgen en hogere genezingspercentages. Help jij mij mee?

€ 6625,-
31 mei 2019

ik zelf bij mijn diagnose 0% genezingskans heb gekregen voor mijn kwaadaardige hersentumor. Ik ben er nog door geluk. Met de 3Bergentocht wil ik geluk omzetten in echte genezingskansen.

€ 2641,-
31 mei 2019

er veel meer onderzoek moet komen naar 1 van de dodelijkste ziekten die er bestaat. Iedere dag sterven in NL 12 mensen door een hersentumor. Dat moet STOPPEN! Help je mij mee?

€ 2050,-
Noa
31 mei 2019

omdat mijn vader ongeneeslijke hersentumoren heeft en ik wil zorgen dat er een betere toekomst komt voor deze patientengroep

€ 1904,-


Doe ook mee met deze mooie actie voor de kankerbestrijding !