Myrthe Faaij
OFFLINE
€ 79,-
3772
Team totaal: € 630,-

Mijn actie


Ik doe mee omdat:
er veel meer onderzoek moet komen naar 1 van de dodelijkste ziekten die er bestaat. Iedere dag sterven in NL 12 mensen door een hersentumor. Dat moet STOPPEN! Help je mij mee?


G€€F mij de naam van je dierbare en ik neem hem/haar mee op reis

Levensboom

LEVENSBOOM

Al van oudsher is het symbool van de levensboom ons bekend. Het is een symbool van onsterfelijkheid, begin en einde, de eeuwige kringloop van het leven. Hij ontstaat uit een klein zaadje geborgen in de schoot van moeder aarde. En vertakt zijn groeiende wortels in moeder aarde en groeit dan naar boven, naar het licht en de zon. Door de sappen van de aarde wordt hij gevoed en door de stralen van de zon verwarmd. Zijn takken zijn als armen, die bladeren, vruchten en bloemen dragen. Tot ook zij zaadjes in de aarde laten vallen en opnieuw ontspruiten. Een voortdurende groei, leven en herleven, afsterven en opnieuw geboren worden. Een prachtige symboliek, die ik wil omwikkelen met mijn actie voor de kankerbestrijding

 Myrthe 3Bergentocht2Doneer jij 5 euro op mijn actie dan neem ik mee en kraal van hout met de naam van je dierbare hier op geschreven. Deze kraal zal komen aan een hele lange ketting die wij mee nemen naar de top en aldaar om een boom zullen wikkelen. Alle namen aan één gesnoerd in verbondenheid door het lot kanker. Om de levensboom ter onsterfelijkheid heen gewikkeld, de eeuwige kringkoop van het leven. 

VERGEET JE NIET DE NAAM VAN DE JE DIERBARE BIJ DE OMSCHRIJVING TE ZETTEN?!

Vertel je ook andere mensen van je donatie, want ik wil een hele lange ketting maken.

Dank je wel, Myrthe

Mijn info

Myrthe
Faaij
SamenSterk
SamenSterk

Activiteit

Myrthe Faaij updated their profile picture
Myrthe Faaij
Myrthe Faaij updated their canvas photo
Myrthe Faaij created group SamenSterk

Donaties

Datum Naamsvermelding

Mijn team

Team: SamenSterk

SamenSterk
Klik hier voor onze teampagina.

Teamlid
Opgehaal aan donaties
31 mei 2019

ik weet dat er ieder jaar tientallen hersentumoronderzoeken niet worden gefinancierd door gebrek aan donaties. Dat moet veranderen, ieder onderzoek helpt om versneld een betere behandeling te krijgen en hogere genezingspercentages. Help jij mij mee?

€ 270,-
31 mei 2019

ik zelf bij mijn diagnose 0% genezingskans heb gekregen voor mijn kwaadaardige hersentumor. Ik ben er nog door geluk. Met de 3Bergentocht wil ik geluk omzetten in echte genezingskansen.

€ 120,-
Noa
31 mei 2019

omdat mijn vader ongeneeslijke hersentumoren heeft en ik wil zorgen dat er een betere toekomst komt voor deze patientengroep

€ 120,-
31 mei 2019

er veel meer onderzoek moet komen naar 1 van de dodelijkste ziekten die er bestaat. Iedere dag sterven in NL 12 mensen door een hersentumor. Dat moet STOPPEN! Help je mij mee?

€ 120,-


Doe ook mee met deze mooie actie voor de kankerbestrijding !