Lourenz Brunt
OFFLINE
€ 1984,-
761
Team totaal: € 15.869,-

Mijn actie


Ik doe mee omdat:
Om meer geld beschikbaar te maken voor onderzoek naar hersentumoren


Samen verschil maken

Kanker is één van de grootste doodsoorzaken in Nederland. Patiënten zitten nu nog vaak onnodig lang in onzekerheid. Meer onderzoek is nodig om betere behandelingen mogelijk te maken. Om hogere genezingspercentages te creëren. Wetenschappelijk onderzoek wordt voor een groot gedeelte bekostigd uit donaties. Daarom is Stichting STOPhersentumoren.nl opgericht; We willen de best mogelijk zorg voor kankerpatiënten.

Onze missie:

Wij willen niet omgaan met kanker, wij willen genezing!

Stichting STOPhersentumoren.nl zet zich in voor hersenkanker. Onderstaand 9 jarig meisje, dochter van een patiënt, legt uit waarom; (klik op het plaatje)

ReclametekstOns statement:

"Het mag niet meer voorkomen dat bij het woord hersenkanker onherroepelijk het woord doodvonnis aan elkaar verbonden wordt."

Het donatieconcept van 3BergenTocht.nl is uniek in zijn soort, want via de donatie knoppen op onze website gaan de donaties rechtstreeks en dus voor 100% naar de rekening van de kankerbestrijdingsstichting.

Mijn info

Lourenz
Brunt
31 mei 2019
SamenSterk
SamenSterk

Activiteit

Lourenz Brunt updated their profile picture
Lourenz Brunt

Donaties

Datum Naamsvermelding

Mijn team

Team: SamenSterk

SamenSterk
Klik hier voor onze teampagina.

Teamlid
Opgehaal aan donaties
31 mei 2019

ik weet dat er ieder jaar tientallen hersentumoronderzoeken niet worden gefinancierd door gebrek aan donaties. Dat moet veranderen, ieder onderzoek helpt om versneld een betere behandeling te krijgen en hogere genezingspercentages. Help jij mij mee?

€ 5750,-
Noa
31 mei 2019

omdat mijn vader ongeneeslijke hersentumoren heeft en ik wil zorgen dat er een betere toekomst komt voor deze patientengroep

€ 3056,-
31 mei 2019

ik zelf bij mijn diagnose 0% genezingskans heb gekregen voor mijn kwaadaardige hersentumor. Ik ben er nog door geluk. Met de 3Bergentocht wil ik geluk omzetten in echte genezingskansen.

€ 2760,-
31 mei 2019

er veel meer onderzoek moet komen naar 1 van de dodelijkste ziekten die er bestaat. Iedere dag sterven in NL 12 mensen door een hersentumor. Dat moet STOPPEN! Help je mij mee?

€ 2706,-
31 mei 2019

Mijn vader 1 mei 2018 is overleden aan de verschrikkelijke hersentumor. Ik heb de ziekte van dichtbij meegemaakt, dit gun ik niemand. Ik hoop dat er met het geld vele onderzoeken gedaan kunnen worden naar een betere toekomst

€ 527,-
31 mei 2019

Om meer geld beschikbaar te maken voor onderzoek naar hersentumoren

€ 430,-

ik in mijn naaste omgeving een lieve vriendin een buurvrouw en een nicht door deze ziekte heb moeten afstaan nu ruim 20 jaar verder over komt het een lieve openhartige collega deze naren ziekte ik wil voor een keer deze uitdaging aan gaan

€ 380,-
31 mei 2019

Mijn opa is 1 mei 2018 overleden aan een hersentumor. Samen met mijn moeder wil ik graag meedoen om zoveel mogelijk mensen te helpen aan een beter medicijn. Zodat er hopelijk binnenkort een medicijn komt.

€ 190,-


Doe ook mee met deze mooie actie voor de kankerbestrijding !