Klaske Hofstee
OFFLINE
€ 1683,-
11617
Team totaal: € 13.460,-

Mijn actie


Ik doe mee omdat:
ik weet dat er ieder jaar tientallen hersentumoronderzoeken niet worden gefinancierd door gebrek aan donaties. Dat moet veranderen, ieder onderzoek helpt om versneld een betere behandeling te krijgen en hogere genezingspercentages. Help jij mij mee?


Wil jij ook dat er meer onderzoek komt naar hersentumoren?

Steun mij dan met mijn missie. IMG 0806
Op 31 mei 2019 ga ik de Tourmalet beklimmen. Ik wil 10.000 euro ophalen, dat zijn de kosten van 1 maand hersentumoronderzoek. Om dit bijeen te verzamelen heb ik de volgende actie bedacht. Ik fiets virtueel de TransSiberiëExpress. Dat is de langste treinreis van de wereld. 7039 m lang. 

IMG 0819Dank je wel voor je donatie, die wordt zeer gewaardeerd. Niet alleen door mij, maar vooral door alle hersentumorpatiënten.

Enthousiaste groet,

Klaske
PS: Om te bewijzen dat ik deze ritten fiets zal ik mijn rit gegevens op Strava hierover delen en poberen iedere week een update te geven hier als ook op facebook.

Hersentumoren:

Het klinkt zo onschuldig, een tumor, maar dat is het niet. In Nederland gaan iedere dag 12 mensen dood door een hersentumor. 4 mensen per dag door een primaire hersentumor en 8 mensen per dag door een uitzaaiing in de hersenen door een andere kankersoort (borst-, long-, huid, teelbalkanker etc.). Wetenschappers hebben heel veel gebrek aan onderzoeksgeld, omdat een kwaadaardige hersentumor zeldzaam is (minder dan 2000 nieuwe patiënten per jaar) en omdat veel (grote) organisaties vinden dat het geen kanker is. Wordt daarom donateur van Stichting STOPhersentumoren.nl en help mee deze vreselijke ziekte de wereld uit te krijgen. Kanker in je hoofd, het zal je overkomen

Voortgang TransSiberiëExpress      ( nodig € 220.000,- 2 onderzoeken, 1 apparaat)

Dag 1    5 januari 2019   42 km   Van Moskou naar Starsya    Nog 6.997 km

Dag 19  15 februari 2019  42 km Van Novy Arysh naar Nizhniye Yaki nog 6.111 km te gaan

Dag 21  20 februari 2019  50 km Van Yelabuga naar Kuzembet'yevo   Ik ben door de 1000 km grens!!!!

Dag 26  4 maart 2019  42 km Van Starayantuzovo naar Vyazovskiy  nog 5770 km te gaan.

 Dag 33  29 maart 2019  42 km ben nu in Slyudorudnik  nog 5415 km te gaan. 

 Dag 44  24 april 2019  34 km  ik ben nu in Pethukovo, nog 4897 te gaan.

Het donatieconcept van 3BergenTocht.nl is uniek in zijn soort, want via de donatie knoppen op onze website gaan de donaties rechtstreeks en dus voor 100% naar de rekening van Stichting STOPhersentumoren.nl

Mijn info

Klaske
Hofstee
SamenSterk
SamenSterk

Blog

Feb 21, 2019

1000De eerste 1000 kilometers van de TransSiberiëExpress tocht heb ik nu virtueel gefietst. Een mijlpaal.  Nog "maar" 6000 kilometers te gaan... Ik ben nu in Kuzembet'yevo. Op naar Peking (in het groene rondje). Nog 6000 kilometer te gaan.


Waarom fiets ik zoveel kilometers? Omdat ik donaties zoek voor meer onderzoek naar hersentumoren. 


Een ziekte zo vernietigend dat er voor kwaadaardige hersentumoren maar 0,3% genezingskans is. Dat perccentage kan omhoog, maar dan moet er onderzoek komen en dat kost geld. Daar fiets ik voor. Steun jij mij en dus onderzoek? Doneer dan graag via de doneer knop op deze site.


Doen!!


Groetjes, Klaske

Feb 12, 2019

C5D38477 502F 4CAA B59E A1997569D500 Wat een mooie beelden krijg ik onderweg. Mooie huisjes, prachtige koepelkerken, veel natuur. En dan te bedenken dat ik helemaal niets zie, omdat ik alleen op de snelwegen blijf fietsen, achter mijn computerscherm. Het mooiste blijft voor mij nog verscholen. Rusland is dus nog mooier dan wat ik zie. 


Deze week 149 km gefietst van Ishaki ,  Andreyevo Bazary naar Zelonodisk naar Kazan.  Nog 6243 km te gaan. 


Blijf je mij volgen? 


Donaties zijn zeer welkom op www.3Bergentocht.nl/Klaske-Hofstee   


 


Groetjes, Klaske

Feb 2, 2019

CDDA70C3 C434 4843 BFD6 441CA3238176Pffff, ik had geen zin deze week. Maandag niet, maar toch 42 km gefietst. Woensdag lukte het mij door mijn uitstelgedrag helemaal niet om om het zadel te klimmen. Dat moest ik donderdag inhalen. En vrijdag zat ik dus er helemaal door. De pap zat niet alleen in mijn benen, maar ook in mijn hoofd. Toch heb ik mijn verplichte afstand voor de week er weer uitgetrapt.


Hoe blij trouwens dat ik lekker warm in mijn slaapkamer fiets, het is nu -9 in Ishaki waar ik fiets. Brrrrrr. 


Wat zijn de standen nu het de nieuwe maand februari is. Eens kijken. Ik heb in de maand januari 646 km gefietst. Wow. Ik begon in Moskou met 7039 km en moet nu nog ‘maar’ 6393 km. Als ik dit tempo kan vasthouden ben ik volgend jaar januari in Peking. Stel je voor.........


 


Dank aan allen die mij deze week benzine hebben gegeven, Marlene en Thomas. Super blij met jullie donaties. Door jullie donaties weet ik dat het nuttig is om door te fietsen. Meer hersentumorenonderzoek. Daar fiets ik voor.  Www.3Bergentocht.nl/Klaske-Hofstee


 


Op naar een nieuwe week, hoop dat de zin weer terug komt,


Klaske 

Jan 26, 2019

NovgorodDeze week heb ik mijn persoonlijke fietsrecord verbeterd. Het is mij gelukt om op 1 dag 125 km te fietsen. Uur fietsen, half uur pauze, uur fietsen, half uur pauze etc. Vier uur lang dus op de pedalen en een wopping 125 km verzet.  Het totaal van de week is gekomen daarmee op 209 km. 


Ik kwam door de grote stad Nizhny. Nog nooit van gehoord, maar gezien de grote en de plek waar de stad ligt, in de kromming van de rivier de Wolga, moet het een belangrijke stad zijn. Zeker ook een mooie, gezien de foto's.


Direct uit de stad werden mijn  kuiten meteen op de proef gesteld. Er komen hellingen aan met percentages tot wel 14% en verdikkeme, er is iets mis met de bergversnelling, dus ik kan niet lager schakelen. In plaats van 3 gears voor, heb ik er nu maar twee. Nico geeft mij een schroevendraaier, zodat ik tijdens het fietsen kan bijstellen, maar het lukt ons niet. Ook niet in een pauze. Ik ga maar door met de wetenschap dat ik nu wel heel goed oefen voor de Tourmalet. Dit is nog een makkie hier naast de Wolga rivier.


StraatverkopersNa de stad zie je al snel weer dat de snelweg groezeliger wordt, en de straatventers naast huisjes aan de grote M7 snelweg laten zich her en der weer zien.


Ik ben langs de plaatsen Pyra, Nizhny, Rabotki en Lyskovo gefietst. en heb nu in totaal al 519 km gefietst en hoef nog "maar" 6526 km hoef te gaan naar Peking. 


LyskovoBedankt voor het volgen en doneren, zonder donateurs geen "benzine" en geen onderzoek naar hersentumoren. Love u all xxx


Groetjes, Klaske

Jan 18, 2019

Dag 5aHet is wel een beetje moeilijk inplannen, want het fietsen op de Tacx geeft een hoop kabaal, ook omdat we houten vloeren hebben. Dus als de kinderen van school zijn en willen leren voel ik mij niet lekker om 1,5 - 2 uren te fietsen, dus ik probeer het na de lunch te doen, maar dan heb ik nog vaak werk te doen. Toch lukte het mij weer 3x in het zadel te klimmen deze week. Ik heb 134,8 kilometer gefietst en moet er nog.....6736 km. 


dag 5Ik kwam door 1 van de mooiste steden van Rusland. Vladimir. Poetin zijn voornaam. Een stad met prachtige kerken en gouden koepels. Het is gewoon zonde dat ik niet af kan stappen om even door de kier van de deuren naar binnen te kijken.


Direct na deze mooi plek viel het meteen op dat er nauwelijks meer huizen aan de kant van de weg zijn. Het is leger, meer natuur. Het valt ook op dat de vrachtauto's soberder zijn dan in Nederland. Oudere modellen. Ik fiets nu meer van dorp naar dorp. En vele afritten van de grote snelweg (M& / E22)  waar ik overheen fietst, zijn niet eens geasfalteerd.


Op naar volgende week. Ik hoop dat iedereen die mij volgt weer probeert donaties voor hersentumoronderzoek te werven.  www.3Bergentocht.nl/Klaske-Hofstee.   Laat mij niet voor niets fietsen.


Groetjes!


Klaske


 

Activiteit

Klaske Hofstee updated their canvas photo
Klaske Hofstee updated their profile picture
Klaske Hofstee

Donaties

Datum Naamsvermelding

Mijn team

Team: SamenSterk

SamenSterk
Klik hier voor onze teampagina.

Teamlid
Opgehaal aan donaties
31 mei 2019

ik weet dat er ieder jaar tientallen hersentumoronderzoeken niet worden gefinancierd door gebrek aan donaties. Dat moet veranderen, ieder onderzoek helpt om versneld een betere behandeling te krijgen en hogere genezingspercentages. Help jij mij mee?

€ 6625,-
31 mei 2019

ik zelf bij mijn diagnose 0% genezingskans heb gekregen voor mijn kwaadaardige hersentumor. Ik ben er nog door geluk. Met de 3Bergentocht wil ik geluk omzetten in echte genezingskansen.

€ 2641,-
31 mei 2019

er veel meer onderzoek moet komen naar 1 van de dodelijkste ziekten die er bestaat. Iedere dag sterven in NL 12 mensen door een hersentumor. Dat moet STOPPEN! Help je mij mee?

€ 2050,-
Noa
31 mei 2019

omdat mijn vader ongeneeslijke hersentumoren heeft en ik wil zorgen dat er een betere toekomst komt voor deze patientengroep

€ 1904,-


Doe ook mee met deze mooie actie voor de kankerbestrijding !