Henk Oosterveen
OFFLINE
€ 2816,-
2188
Team totaal: € 11.264,-

Mijn actie


Ik doe mee omdat:
we als gezin samen willen strijden tegen deze oneerlijke ziekte


Samen verschil maken

Kanker is één van de grootste doodsoorzaken in Nederland. Patiënten zitten nu nog vaak onnodig lang in onzekerheid. Meer onderzoek is nodig om betere behandelingen mogelijk te maken. Om hogere genezingspercentages te creëren. Wetenschappelijk onderzoek wordt voor een groot gedeelte bekostigd uit donaties. Daarom is Stichting STOPhersentumoren.nl opgericht; We willen de best mogelijk zorg voor kankerpatiënten.

Onze missie:

Wij willen niet omgaan met kanker, wij willen genezing!

Stichting STOPhersentumoren.nl zet zich in voor hersenkanker. Onderstaand 9 jarig meisje, dochter van een patiënt, legt uit waarom; (klik op het plaatje)

ReclametekstOns statement:

"Het mag niet meer voorkomen dat bij het woord hersenkanker onherroepelijk het woord doodvonnis aan elkaar verbonden wordt."

Het donatieconcept van 3BergenTocht.nl is uniek in zijn soort, want via de donatie knoppen op onze website gaan de donaties rechtstreeks en dus voor 100% naar de rekening van de kankerbestrijdingsstichting.

Mijn info

Henk
Oosterveen
team Oosterveen
team Oosterveen

Blog

Sep 15, 2019

Hallo allemaal,


Mijn eerste blog om jullie up to date te houden over de gang van zaken. Om de berg op te kunnen fietsen moet je natuurlijk wel een goede fiets hebben. Stap 1 was dus het kopen van een goede wielrenfiets. Dit is gelukt en ondertussen zitten de eerste kilometers erop. Natuurlijk moet er ook conditie zijn om dit doel te kunnen  bereiken dus het abonnement op de sportschool is afgesloten. Ik hoop vele kilometers te kunnen gaan maken en zal jullie via de blog op de hoogte houden. 


Groeten Henk

Activiteit

Henk Oosterveen updated their profile picture
Henk Oosterveen

Donaties

Datum Naamsvermelding

Mijn team

Team: team Oosterveen

team Oosterveen
Klik hier voor onze teampagina.

Teamlid
Opgehaal aan donaties

Mijn man (al bijna 9 jaar) een hersentumor heeft en ik graag geld wil inzamelen voor meer onderzoek waardoor misschien ook meer kans op genezing.

€ 1795,-

Ik zelf een hersentumor heb en graag geld wil binnenhalen om meer onderzoeken mogelijk te maken en hoop daarmee op kans op genezing

€ 1365,-

onze zoon een hersentumor heeft. Samen met mijn man gaat onze zoon fietsen. Met onze schoondochter ga ik de berg lopen.

€ 965,-

we als gezin samen willen strijden tegen deze oneerlijke ziekte

€ 726,-


Doe ook mee met deze mooie actie voor de kankerbestrijding !