Eric Hartog
OFFLINE
€ 215,-
854
€ 305,-

Mijn actie


Ik doe mee omdat:
Omdat mijn lieve zus aan deze vreselijke ziekte is overleden.


Samen verschil maken

Kanker is één van de grootste doodsoorzaken in Nederland. Patiënten zitten nu nog vaak onnodig lang in onzekerheid. Meer onderzoek is nodig om betere behandelingen mogelijk te maken. Om hogere genezingspercentages te creëren. Wetenschappelijk onderzoek wordt voor een groot gedeelte bekostigd uit donaties. Daarom is Stichting STOPhersentumoren.nl opgericht; We willen de best mogelijk zorg voor kankerpatiënten.

Onze missie:

Wij willen niet omgaan met kanker, wij willen genezing!

Stichting STOPhersentumoren.nl zet zich in voor hersenkanker. Onderstaand 9 jarig meisje, dochter van een patiënt, legt uit waarom; (klik op het plaatje)

ReclametekstOns statement:

"Het mag niet meer voorkomen dat bij het woord hersenkanker onherroepelijk het woord doodvonnis aan elkaar verbonden wordt."

Het donatieconcept van BergenTocht.nl.nl is uniek in zijn soort, want via de donatie knoppen op onze website gaan de donaties rechtstreeks en dus voor 100% naar de rekening van de kankerbestrijdingsstichting.

Mijn info

Eric
Hartog
25 km steppen/fietsen
Marina
Bunschoten

Blog

Mei 31, 2018

Einde van de strijd. Voor ons was jij de motivatie.


2013


6 Juni 2013. We weten het nog als de dag van gister. Wielerploeg TvO fietste de Alpe D’huZes. Binnen het team van 2013 waren vrienden en familie van Marina. Marina was in 2012 getroffen door de vreselijke ziekte en kon er ondanks de zeer zware periode bij zijn. Ze stond boven aan bij de finish het team aan te moedigen. Dit maakte deze dag extra speciaal. Marina, was er bij en sprak zich volmondig uit: “Volgend jaar ga ik zelf die berg op.”2014


Ondanks de zware strijd die ze moest leveren heeft ze zich ingeschreven. Samen met Wielerploeg TvO waaronder haar man Wijnand en in het bijzonder samen met haar zus en moeder. Het typeert haar dat ze dit ook daadwerkelijk heeft kunnen uitvoeren. Op de Alpe d’HuZus dag van 2014 is Marina de berg op gewandeld. En inderdaad, samen met haar zus en haar moeder. Marina is in haar ziekte altijd zeer strijdbaar geweest, dit bewees zij op deze dag. Strijdbaar als ze was sprak ze ook bij deze editie uit: De volgende keer ga ik fietsend die berg op!


2015


In 2015 heeft wielerploeg TvO met elkaar besloten om in plaats van de Alpe d’HuZes te fietsen te kiezen voor de Mont Ventoux. 2015 was een zwaar jaar welke ook een grote invloed had op het dagelijks leven van Marina, Wijnand, de kinderen en directe familie om hun heen. De beklimming van de Mont Ventoux, welke ook voor het goede doel wordt gereden is een minder zwaar belastend jaar programma dan de Alpe d’HuZes. Ondanks dat was het er niet minder mooi om. Met Marina erbij hebben we een prachtige week gehad rondom de omgeving van de Mont Ventoux. Marina voelde zich deze week goed en daardoor konden we maximaal genieten van de rit welke gereden moest worden. Tevens heeft Marina zelf ook een stuk gefietst op een gehuurde fietst. Toen wist ze het zeker. “ik ga volgend jaar de Alpe d’huZes fietsen”.


2016


Het plan was om met Marina, Wijnand en Rowan de berg te gaan beklimmen. Helaas bleek al vroeg in het seizoen dat de ziekte de overhand begon te krijgen. Wijnand heeft nog veel getraind met Rowan om, mocht het mogelijk zijn, samen met Rowan de berg te beklimmen. Helaas is het niet zover gekomen. De afgelopen maanden is een ongekend harde strijd geweest voor Marina welke is geëindigd op 03-07-2016. Nu heeft ze rust en nemen we afscheid.


De Alpe D’HuZes staat voor: “Opgeven is geen optie”. Als iemand aanspraak maakt op deze titel is dat Marina wel. De wielerploeg is uitermate trots op haar, op Wijnand, het gezin en de directe naasten welke om hen heen staan en zich nooit uit het veld hebben laten slaan….


https://www.facebook.com/wielerploeg.tvo?ref=br_rs


Activiteit

Eric Hartog updated their profile picture
Eric Hartog
Eric Hartog heeft een groep aangemaakt
Teams Open 2 Deelnemers

Donaties

Datum Naamsvermelding

Mijn team

Team: Marina

Marina
Klik hier voor onze teampagina.

Teamlid
Opgehaal aan donaties
25kmLopen

Omdat mijn lieve zus aan deze vreselijke ziekte is overleden.

€ 215,-

24 juni ga ik de Bergentocht fietsen voor Stichting STOPhersentumoren. 1 op de 4 Nederlanders hiermee te maken. Ik ga samen met Eric Hartog deze bergentocht fietsen om geld op te halen voor onderzoeken tegen deze ernstige vorm van kanker.

€ 90,-


Doe ook mee met deze mooie actie voor de kankerbestrijding !