Dinisha Overvliet
OFFLINE
€ 255,-
505
Team totaal: € 509,-

Mijn actie


Ik doe mee omdat:
Mijn opa is 1 mei 2018 overleden aan een hersentumor.
Samen met mijn moeder wil ik graag meedoen om zoveel mogelijk mensen te helpen aan een beter medicijn.
Zodat er hopelijk binnenkort een medicijn komt.


Samen verschil maken

Kanker is één van de grootste doodsoorzaken in Nederland. Patiënten zitten nu nog vaak onnodig lang in onzekerheid. Meer onderzoek is nodig om betere behandelingen mogelijk te maken. Om hogere genezingspercentages te creëren. Wetenschappelijk onderzoek wordt voor een groot gedeelte bekostigd uit donaties. Daarom is Stichting STOPhersentumoren.nl opgericht; We willen de best mogelijk zorg voor kankerpatiënten.

Onze missie:

Wij willen niet omgaan met kanker, wij willen genezing!

Stichting STOPhersentumoren.nl zet zich in voor hersenkanker. Onderstaand 9 jarig meisje, dochter van een patiënt, legt uit waarom; (klik op het plaatje)

ReclametekstOns statement:

"Het mag niet meer voorkomen dat bij het woord hersenkanker onherroepelijk het woord doodvonnis aan elkaar verbonden wordt."

Het donatieconcept van 3BergenTocht.nl is uniek in zijn soort, want via de donatie knoppen op onze website gaan de donaties rechtstreeks en dus voor 100% naar de rekening van de kankerbestrijdingsstichting.

Mijn info

Dinisha
Overvliet
31 mei 2019
Piet Harshagen
Piet Harshagen

Donaties

Datum Naamsvermelding

Mijn team

Team: Piet Harshagen

Piet Harshagen
Klik hier voor onze teampagina.

Teamlid
Opgehaal aan donaties
31 mei 2019

Mijn vader 1 mei 2018 is overleden aan de verschrikkelijke hersentumor. Ik heb de ziekte van dichtbij meegemaakt, dit gun ik niemand. Ik hoop dat er met het geld vele onderzoeken gedaan kunnen worden naar een betere toekomst

€ 215,-
31 mei 2019

Mijn opa is 1 mei 2018 overleden aan een hersentumor. Samen met mijn moeder wil ik graag meedoen om zoveel mogelijk mensen te helpen aan een beter medicijn. Zodat er hopelijk binnenkort een medicijn komt.

€ 127,-


Doe ook mee met deze mooie actie voor de kankerbestrijding !