Hieronder de lijst van deelnembers op alfabetische volgorde van de voornaam.

3bergenTocht.nl heeft 19 geregistreerde gebruikers
Elly Leijstra
Teamnaam Douce vie
Team totaal € 2.658,-

Ik doe mee omdat: ik het belangrijk vind dat er meer geld voor onderzoek komt. Ik heb zelf twee tumoren in mijn hoofd waarvan 1 zich gedraagt als een spinnenweb en deze daardoor ook moeilijk te behandelen valt. Mijn leven zal nooit meer zo zijn als dat het was!
Engelien Oosterveen
Teamnaam team Oosterveen
Team totaal € 11.264,-

Ik doe mee omdat: onze zoon een hersentumor heeft.
Samen met mijn man gaat onze zoon fietsen.
Met onze schoondochter ga ik de berg lopen.
Freerk Leijstra
Teamnaam Douce vie
Team totaal € 1.089,-

Ik doe mee omdat: mijn vrouw elke dag strijd moet leveren, om met deze vreselijk hersentumoren om te gaan. Haar leven is niet meer zoals het was, ook ik als partner ondervind hier dagelijks de gevolgen van. Het word tijd dat er verandering komt.
Henk Oosterveen
Teamnaam team Oosterveen
Team totaal € 11.264,-

Ik doe mee omdat: we als gezin samen willen strijden tegen deze oneerlijke ziekte
Jochum Leijstra
Teamnaam Douce vie
Team totaal € 2.658,-

Ik doe mee omdat: mijn moeder een hersentumor heeft. Samen met mijn vader wandel ik mee voor meer onderzoek voor Hersentumoren. Wij worden aangemoedigd door ons gezin. Samen zijn we team Douce Vie........Lief Leven.
John van Velzen
Teamnaam Team Marja
Team totaal € 3.255,-

Ik doe mee omdat: mijn vrouw dit jaar te horen heeft gekregen dat ze een hersentumor heeft en ongeneeslijk ziek is. Hoe meer we ons als gezin er in verdiepen, hoe duidelijker het wordt dat er nog veel geld nodig is voor onderzoek.
Just Ossendorp
Teamnaam Col du Gali-brain
Team totaal € 4.332,-

Ik doe mee omdat: ik zelf een hersentumor heb en bijna iedere dag zie hoe ingrijpend dat voor velen is. Ik heb het geluk (nog) weinig last te ondervinden, maar de weinige beschikbare behandelingen MOETEN uitgebreid worden om dat voor mij en vele anderen zo te houden.
Klaas Buist
Teamnaam We gaan ervoor
Team totaal € 5.186,-

Ik doe mee omdat: ik het belangrijk vind dat er onderzoek wordt gedaan zodat de kans op genezing veel groter wordt!
Klaske Hofstee
Teamnaam SamenSterk
Team totaal € 13.460,-

Ik doe mee omdat: ik weet dat er ieder jaar tientallen hersentumoronderzoeken niet worden gefinancierd door gebrek aan donaties. Dat moet veranderen, ieder onderzoek helpt om versneld een betere behandeling te krijgen en hogere genezingspercentages. Help jij mij mee?
Margret Oosterveen
Teamnaam Team Oosterveen
Team totaal € 11.264,-

Ik doe mee omdat: Mijn man (al bijna 9 jaar) een hersentumor heeft en ik graag geld wil inzamelen voor meer onderzoek waardoor misschien ook meer kans op genezing.
Marja van Velzen
Teamnaam Team Marja
Team totaal € 3.255,-

Ik doe mee omdat: ik dit jaar te horen heb gekregen dat ik een hersentumor heb en ongeneeslijk ziek ben. Heel moeilijk om te horen, maar gelijk een nieuwe missie geboren; geld ophalen voor hersentumor onderzoek.
Myrthe Faaij
Teamnaam SamenSterk
Team totaal € 13.460,-

Ik doe mee omdat: er veel meer onderzoek moet komen naar 1 van de dodelijkste ziekten die er bestaat. Iedere dag sterven in NL 12 mensen door een hersentumor. Dat moet STOPPEN! Help je mij mee?
Nico Faaij
Teamnaam SamenSterk
Team totaal € 13.460,-

Ik doe mee omdat: ik zelf bij mijn diagnose 0% genezingskans heb gekregen voor mijn kwaadaardige hersentumor. Ik ben er nog door geluk. Met de 3Bergentocht wil ik geluk omzetten in echte genezingskansen.
Noa Faaij
Teamnaam SamenSterk
Team totaal € 13.460,-

Ik doe mee omdat: omdat mijn vader ongeneeslijke hersentumoren heeft en ik wil zorgen dat er een betere toekomst komt voor deze patientengroep
Petra Buist
Teamnaam We gaan ervoor
Team totaal € 5.186,-

Ik doe mee omdat: Een lieve collega vecht tegen deze ziekte......en er veel geld nodig is om te onderzoeken op welke manier deze ziekte GENEZEN kan worden.
Rikkert Ossendorp
Teamnaam Col du Gali-brain
Team totaal € 4.332,-

Ik doe mee omdat: Er nog veel winst te behalen valt in de strijd tegen hersentumoren! Een berg op fietsen is een kleine moeite ten opzichte van de bergen die nog verzet moeten worden. Trots op m'n broer!
Wiebe Oosterveen
Teamnaam Team Oosterveen
Team totaal € 11.264,-

Ik doe mee omdat: Ik zelf een hersentumor heb en graag geld wil binnenhalen om meer onderzoeken mogelijk te maken en hoop daarmee op kans op genezing
Wietske Steendam
Teamnaam We gaan ervoor
Team totaal € 5.186,-

Ik doe mee omdat: het me raakt dat mensen om me heen deze vreselijke ziekte krijgen. En we op deze manier iets kunnen doen om meer onderzoek mogelijk te maken!
Will Smeets-Beurskens

Ik doe mee omdat: ...er geld nodig is om meer onderzoek te doen.
Want,
iedereen verdiend toch een morgen!


Doe ook mee met deze mooie actie voor de kankerbestrijding !