Hieronder de lijst van deelnembers op alfabetische volgorde van de voornaam.

3bergenTocht.nl heeft 19 geregistreerde gebruikers
Anja van der Aa
Teamnaam Ju did it!
Team totaal € 2.279,-

Ik doe mee omdat: Ik gezien heb wat voor impact een hersentumor heeft op iemands leven en de toekomst, door de ongeneselijkheid ervan. Ik ga samen met Judith lopen om de positiviteit die zij het afgelopen jaar heeft laten zien kracht bij te zetten voor de toekomst.
Caroline Rook
Teamnaam PapaPourToujours
Team totaal € 285,-

Ik doe mee omdat: Mijn papa is overleden aan een hersentumor. Een oneerlijke strijd die al bij de start verloren is. Veel te jong is hij overleden, hij wilde nog zoveel leven.
Elly Leijstra
Teamnaam Douce vie
Team totaal € 2.973,-

Ik doe mee omdat: ik het belangrijk vind dat er meer geld voor onderzoek komt. Ik heb zelf twee tumoren in mijn hoofd waarvan 1 zich gedraagt als een spinnenweb en deze daardoor ook moeilijk te behandelen valt. Mijn leven zal nooit meer zo zijn als dat het was!
Evelyn Vannuys-Smeets

Ik doe mee omdat: ik begin 2015 de diagnose hersentumor te horen kreeg en dus weet hoe onzeker je toekomst dan ineens is. Ik heb tot nu toe geluk gehad. Daarom wil ik me graag sterk maken voor meer onderzoek, zodat er hopelijk meer overlevingskans is.
Freerk Leijstra
Teamnaam Douce vie
Team totaal € 1.089,-

Ik doe mee omdat: mijn vrouw elke dag strijd moet leveren, om met deze vreselijk hersentumoren om te gaan. Haar leven is niet meer zoals het was, ook ik als partner ondervind hier dagelijks de gevolgen van. Het word tijd dat er verandering komt.
Jochum Leijstra
Teamnaam Douce vie
Team totaal € 2.973,-

Ik doe mee omdat: mijn moeder een hersentumor heeft. Samen met mijn vader wandel ik mee voor meer onderzoek voor Hersentumoren. Wij worden aangemoedigd door ons gezin. Samen zijn we team Douce Vie........Lief Leven.
John van Velzen
Teamnaam Team Marja
Team totaal € 3.255,-

Ik doe mee omdat: mijn vrouw dit jaar te horen heeft gekregen dat ze een hersentumor heeft en ongeneeslijk ziek is. Hoe meer we ons als gezin er in verdiepen, hoe duidelijker het wordt dat er nog veel geld nodig is voor onderzoek.
Judith Paymans
Teamnaam Ju did it!
Team totaal € 2.279,-

Ik doe mee omdat: ikzelf in september 2019 de diagnose hersentumor kreeg. Dankzij onderzoek en ontwikkelingen heb ik voor zover nu bekend de beste behandelingen kunnen krijgen. Helaas is hersenkanker nog niet geneeslijk, voor dat doel doe ik mee!
Kaylin van Veen
Teamnaam HakunaMatata
Team totaal € 238,-

Ik doe mee omdat: bij mijn vriendin 10 jaar geleden een hersentumor is geconstateerd en dus weet wat voor impact dit heeft.
Samen met haar draag ik graag mijn steentje bij om meer onderzoek te kunnen doen
Klaske Hofstee
Teamnaam SamenSterk
Team totaal € 1.660,-

Ik doe mee omdat: ik weet dat er ieder jaar tientallen hersentumoronderzoeken niet worden gefinancierd door gebrek aan donaties. Dat moet veranderen, ieder onderzoek helpt om versneld een betere behandeling te krijgen en hogere genezingspercentages. Help jij mij mee?
Marja van Velzen
Teamnaam Team Marja
Team totaal € 3.255,-

Ik doe mee omdat: ik dit jaar te horen heb gekregen dat ik een hersentumor heb en ongeneeslijk ziek ben. Heel moeilijk om te horen, maar gelijk een nieuwe missie geboren; geld ophalen voor hersentumor onderzoek.
Mel Cotterill

Ik doe mee omdat: Omdat mijn lieve man Bart in oktober 2019 aan een hersentumor overleden is. Veel te jong! Hij heeft ook 2 kinderen van toen 13 en 11 achtergelaten. Er moet veel meer geld voor veel meer hersentumor onderzoek komen!
Myrthe Faaij
Teamnaam SamenSterk
Team totaal € 1.660,-

Ik doe mee omdat: er veel meer onderzoek moet komen naar 1 van de dodelijkste ziekten die er bestaat. Iedere dag sterven in NL 12 mensen door een hersentumor. Dat moet STOPPEN! Help je mij mee?
Nico Faaij
Teamnaam SamenSterk
Team totaal € 1.660,-

Ik doe mee omdat: ik zelf bij mijn diagnose 0% genezingskans heb gekregen voor mijn kwaadaardige hersentumor. Ik ben er nog door geluk. Met de 3Bergentocht wil ik geluk omzetten in echte genezingskansen.
Nicole Herder
Teamnaam PapaPourToujours
Team totaal € 285,-

Ik doe mee omdat: Mijn vader hier veel te jong aan is overleden en ik hem nog ontzettend mis.
Samen met mijn zus gaan we wandelen voor meer onderzoek voor hersentumoren!
Noa Faaij
Teamnaam SamenSterk
Team totaal € 1.660,-

Ik doe mee omdat: omdat mijn vader ongeneeslijke hersentumoren heeft en ik wil zorgen dat er een betere toekomst komt voor deze patientengroep
Sanne Olde Olthof

Ik doe mee omdat: Ik uit eigen ervaring besef dat onderzoeken zeer belangrijk zijn.
Voor alsnog zijn er geen behandelingen waardoor ik ooit beter ga worden!
Dit moet anders!!!!
https://www.facebook.com/sannetegendehersentumor
Suzanne Boshuizen
Teamnaam HakunaMatata
Team totaal € 238,-

Ik doe mee omdat: er in 2011 bij mij een hersentumor is ontdekt en ik als geen ander weet wat een hersentumor met een mens doet.
Will Smeets-Beurskens

Ik doe mee omdat: ...er geld nodig is om meer onderzoek te doen.
Want,
iedereen verdiend toch een morgen!


Doe ook mee met deze mooie actie voor de kankerbestrijding !