Go 4 Zero
Teams Open 0 deelnemers
Omdat Roy al twee keer geopereerd is aan een hersentumor en dit je hele leven kan omgooien, willen wij als team zoveel mogelijk geld gaan inzamelen zodat er een oplossing komt voor deze ernstige ziekte!

Meer info

Samen verschil maken

Kanker is één van de grootste doodsoorzaken in Nederland. Patiënten zitten nu nog vaak onnodig lang in onzekerheid. Meer onderzoek is nodig om betere behandelingen mogelijk te maken. Om hogere genezingspercentages te creëren. Wetenschappelijk onderzoek wordt voor een groot gedeelte bekostigd uit donaties. Daarom is de Bergentocht opgericht; We willen de best mogelijk zorg voor kankerpatiënten.

Onze missie:

Wij willen niet omgaan met kanker, wij willen genezing!

De Bergentocht zet zich in voor hersenkanker. Onderstaand 9 jarig meisje, dochter van een patiënt, legt uit waarom; (klik op het plaatje)

Waarom STOPhersentumorenOns statement:

"Nooit zal je deze dagen vergeten, dat we samen verschil kunnen en willen maken voor mensenlevens waarvoor wij de enige hoop zijn. Het mag niet meer voorkomen dat bij het woord kanker onherroepelijk het woord doodvonnis aan elkaar verbonden wordt."

Het donatieconcept van de Bergentocht is uniek in zijn soort, want via de donatie knoppen op onze website gaan de donaties rechtstreeks en dus voor 100% naar de rekening van de kankerbestrijdingsstichting.

Donaties

Datum Deelnemer Naamsvermelding donateur
Actie totaal: € 1.523,-


Recente donateurs
Meerle Bosman€ 30,-
Toi Toi Toi…you can do iT!!
Minou Jakobs€ 30,-
Anita en Eric€ 20,-
Veel succes Simone
Marly Jaspers€ 5,-
Toppertjes, jullie kunnen het. Heel veel succes.
Emile & Marjolein€ 20,-
Doe ook mee met deze mooie actie voor de kankerbestrijding !