Doe mee aan de Bergentocht

GemeenteUtrechtseHeuvelrugOp zondag 25 juni 2017 is de 5e editie van de Bergentocht.

Samen wandelen, hardlopen, steppen, en fietsen op de Utrechtse Heuvelrug om verschil te maken in hersentumor onderzoek. Opdat hoop op genezing kan worden omgezet in echte genezing. Ook dit jaar starten we weer bij de voetbalvereniging FZO te Zeist.

Het inschrijfgeld voor de Bergentocht is 35 euro per persoon en voor kinderen van 16 jaar en jonger 20 euro per persoon, daar financieren wij de dagorganisatie mee. En mochten wij nog ietsje over houden dan gaat dit natuurlijk naar het ons goede doel, Stichting STOPhersentumoren.nl.

Ook dit jaar gaan we weer ons best doen om heel veel geld in te zamelen. Het verplichte sponsorbedrag staat op 150 euro per persoon. Dit bedrag is het minimale op te halen sponsorbedrag wat iedere deelnemer op de startdag op zijn actiepagina moet hebben staan om aan de Bergentocht mee te doen. Maar we doen natuurlijk ons uiterste best om € 1.000,- per persoon op te halen voor onze missie.  (Voor kinderen tot en met 16 jaar is 150 euro een streefbedrag).

We willen niet alleen een hele mooie gezellige sportieve dag met elkaar beleven, wij zetten ons allemaal in voor de bestrijding van kanker, en daar is nu eenmaal geld voor nodig. Veel geld. In de voorgaande jaren heeft Stichting STOPhersentumoren.nl ieder jaar 10 - 20 veel belovende hersentumoronderzoeken niet kunnen financieren vanwege te weinig budget. Dat gat willen wij dichten. Er mag geen uitmuntend hersentumor onderzoek op de plank blijven liggen. Wij willen alle hersentumor wetenschappers aan het werk zien!

Bergentochtwebsite2016Je kunt je inschrijven voor de volgende afstanden :

5 km   Wandelen  (ook voor rolstoel)

10 km  Wandelen / lopen / steppen

15 km Wandelen / lopen / steppen / fietsen

20 km Wandelen / lopen / steppen / fietsen

25 km Wandelen / lopen / steppen / fietsen

35 km Steppen / fietsen

50 km Steppen / fietsen

75 km Steppen / fietsen

 Doe ook mee met deze mooie actie voor de kankerbestrijding !