€ 928,-
510
€ 2.320,-
angelique Koudijs-bouwhuis
OFFLINE
STEUN MIJ
angelique
Koudijs-bouwhuis

{SCOpenGraph description=De BergenTocht is een jaarlijks loop, fiets en step evenement voor de kankerbestijding van Stichting STOPhersentumoren.nl. Ik doe mee omdat: Ik loop mee met mijn zus? die dit jaar voor de derde keer is getroffen door deze ziekte. En omdat er sowieso nooit genoeg geld kan worden ingezameld voor onderzoek naar deze slopende ziekte.}

Mijn actie


Ik doe mee omdat:
Ik loop mee met mijn zus? die dit jaar voor de derde keer is getroffen door deze ziekte.
En omdat er sowieso nooit genoeg geld kan worden ingezameld voor onderzoek naar deze slopende ziekte.


Samen verschil maken

Kanker is één van de grootste doodsoorzaken in Nederland. Patiënten zitten nu nog vaak onnodig lang in onzekerheid. Meer onderzoek is nodig om betere behandelingen mogelijk te maken. Om hogere genezingspercentages te creëren. Wetenschappelijk onderzoek wordt voor een groot gedeelte bekostigd uit donaties. Daarom is de Bergentocht opgericht; We willen de best mogelijk zorg voor kankerpatiënten.

Onze missie:

Wij willen niet omgaan met kanker, wij willen genezing!

De Bergentocht zet zich in voor hersenkanker. Onderstaand 9 jarig meisje, dochter van een patiënt, legt uit waarom; (klik op het plaatje)

Waarom STOPhersentumorenOns statement:

"Nooit zal je deze dagen vergeten, dat we samen verschil kunnen en willen maken voor mensenlevens waarvoor wij de enige hoop zijn. Het mag niet meer voorkomen dat bij het woord kanker onherroepelijk het woord doodvonnis aan elkaar verbonden wordt."

Het donatieconcept van de Bergentocht is uniek in zijn soort, want via de donatie knoppen op onze website gaan de donaties rechtstreeks en dus voor 100% naar de rekening van de kankerbestrijdingsstichting.

Mijn info

angelique
Koudijs-bouwhuis
10 km wandelen/lopen
Vechters tegen kanker
Ede gld

BlogDeze gebruiker heeft nog geen blog geschreven.

Donaties

Datum Naamsvermelding

Mijn team

Team: Vechters tegen kanker

Vechters tegen kanker
Klik hier voor onze teampagina.

Teamlid
Opgehaal aan donaties

Ik dit jaar voor de 3e keer getroffen ben door deze slopende ziekte. Geld voor onderzoek is hard nodig om deze sluipmoordenaar definitief uit te schakelen. Het is onrechtvaardig dat het genezingspercentage minder dan 1% is.

€ 1221,-

Ik loop mee met mijn zus? die dit jaar voor de derde keer is getroffen door deze ziekte. En omdat er sowieso nooit genoeg geld kan worden ingezameld voor onderzoek naar deze slopende ziekte.

€ 928,-


Doe ook mee met deze mooie actie voor de kankerbestrijding !