€ 760,-
1528
Rob Klomp
OFFLINE
STEUN MIJ
Rob
Klomp

{SCOpenGraph description=De BergenTocht is een jaarlijks loop, fiets en step evenement voor de kankerbestijding van Stichting STOPhersentumoren.nl. Ik doe mee omdat: het gewoon noodzakelijk is veel geld in te zamelen om nog meer onderzoek te kunnen doen. Mijn extra inzet: 150km fietsen. Dus vrienden, kennissen, relaties, door mij te sponsoren draag je financieel bij aan dit goede doel. DONEREN DUS, DANK JE WEL!}

Mijn actie


Ik doe mee omdat:
het gewoon noodzakelijk is veel geld in te zamelen om nog meer onderzoek te kunnen doen. Mijn extra inzet: 150km fietsen. Dus vrienden, kennissen, relaties, door mij te sponsoren draag je financieel bij aan dit goede doel.
DONEREN DUS, DANK JE WEL!Mijn doel voor deze dag is om 150 km te fietsen.

2x de ronde van 75km fietsen. Dit doe ik om extra aandacht te vragen en hoop dat mijn extra inzet resulteert in meer donaties.

Samen het verschil maken.

Kanker is één van de grootste doodsoorzaken in Nederland. Patiënten zitten nu nog vaak onnodig lang in onzekerheid. Meer onderzoek is nodig om betere behandelingen mogelijk te maken. Om hogere genezingspercentages te creëren. Wetenschappelijk onderzoek wordt voor een groot gedeelte bekostigd uit donaties. Daarom is de Bergentocht opgericht; We willen de best mogelijk zorg voor kankerpatiënten.

Onze missie:

Wij willen niet omgaan met kanker, wij willen genezing!

De Bergentocht zet zich in voor hersenkanker. Onderstaand 9 jarig meisje, dochter van een patiënt, legt uit waarom; (klik op het plaatje)

Waarom STOPhersentumorenOns statement:

Nooit zal je deze dagen vergeten, dat we samen verschil kunnen en willen maken voor mensenlevens waarvoor wij de enige hoop zijn. Het mag niet meer voorkomen dat bij het woord kanker onherroepelijk het woord doodvonnis aan elkaar verbonden wordt."

Het donatieconcept van de Bergentocht is uniek in zijn soort, want via de donatie knoppen op onze website gaan de donaties rechtstreeks en dus voor 100% naar de rekening van de kankerbestrijdingsstichting.

Mijn info

Rob
Klomp
75 km steppen/fietsen
Zeist

BlogDeze gebruiker heeft nog geen blog geschreven.

Donaties

Datum Naamsvermelding


Doe ook mee met deze mooie actie voor de kankerbestrijding !