€ 1.220,-
1100
Michel Leijen
OFFLINE
STEUN MIJ
Michel
Leijen

Mijn actie


Ik doe mee omdat:
ik 2 jaar geleden ook mee heb gedaan in Team Duncan door 125 km te wielrennen, maar na het overlijden van mijn vriend Duncan afgelopen oktober wil ik nogmaals geld ophalen voor Stichting Stop Hersentumoren door 25 km te hardlopen.


Samen verschil maken

Kanker is één van de grootste doodsoorzaken in Nederland. Patiënten zitten nu nog vaak onnodig lang in onzekerheid. Meer onderzoek is nodig om betere behandelingen mogelijk te maken. Om hogere genezingspercentages te creëren. Wetenschappelijk onderzoek wordt voor een groot gedeelte bekostigd uit donaties. Daarom is de Bergentocht opgericht; We willen de best mogelijk zorg voor kankerpatiënten.

Onze missie:

Wij willen niet omgaan met kanker, wij willen genezing!

De Bergentocht zet zich in voor hersenkanker. Onderstaand 9 jarig meisje, dochter van een patiënt, legt uit waarom; (klik op het plaatje)

Waarom STOPhersentumorenOns statement:

"Nooit zal je deze dagen vergeten, dat we samen verschil kunnen en willen maken voor mensenlevens waarvoor wij de enige hoop zijn. Het mag niet meer voorkomen dat bij het woord kanker onherroepelijk het woord doodvonnis aan elkaar verbonden wordt."

Het donatieconcept van de Bergentocht is uniek in zijn soort, want via de donatie knoppen op onze website gaan de donaties rechtstreeks en dus voor 100% naar de rekening van de kankerbestrijdingsstichting.

Mijn info

Michel
Leijen
25 km wandelen/lopen
Haarlem

Blog

Amicable.nl/blog

Created On: 10/05/2017 07:47:49
Edited By Michel Leijen On: 10/05/2017 14:49:06
Kijk voor mijn persoonlijke blog op Amicable.nl/blog

Donaties

Datum Naamsvermelding


Doe ook mee met deze mooie actie voor de kankerbestrijding !