€ 940,-
2949
Kian Rutten
OFFLINE
STEUN MIJ
Kian
Rutten

Mijn actie


Ik doe mee omdat:
Kian ( 7) verloor zijn grote sterke papa aan een "goedaardig" meningeoom.Samen met mama gaat hij meelopen om geld op te halen voor meer onderzoek. Er moet genezing komen! Niemand kan zonder zijn papa!!


Samen verschil maken

Kanker is één van de grootste doodsoorzaken in Nederland. Patiënten zitten nu nog vaak onnodig lang in onzekerheid. Meer onderzoek is nodig om betere behandelingen mogelijk te maken. Om hogere genezingspercentages te creëren. Wetenschappelijk onderzoek wordt voor een groot gedeelte bekostigd uit donaties. Daarom is de Bergentocht opgericht; We willen de best mogelijk zorg voor kankerpatiënten.

Onze missie:

Wij willen niet omgaan met kanker, wij willen genezing!

De Bergentocht zet zich in voor hersenkanker. Onderstaand 9 jarig meisje, dochter van een patiënt, legt uit waarom; (klik op het plaatje)

Waarom STOPhersentumorenOns statement:

"Nooit zal je deze dagen vergeten, dat we samen verschil kunnen en willen maken voor mensenlevens waarvoor wij de enige hoop zijn. Het mag niet meer voorkomen dat bij het woord kanker onherroepelijk het woord doodvonnis aan elkaar verbonden wordt."

Het donatieconcept van de Bergentocht is uniek in zijn soort, want via de donatie knoppen op onze website gaan de donaties rechtstreeks en dus voor 100% naar de rekening van de kankerbestrijdingsstichting.

Mijn info

Kian
Rutten
5 km wandelen (ook voor rolstoel geschikt)toel
Zwijndrecht

BlogDeze gebruiker heeft nog geen blog geschreven.

Donaties

Datum Naamsvermelding


Doe ook mee met deze mooie actie voor de kankerbestrijding !