€ 775,-
683
€ 7.034,-
Freerk Leijstra
OFFLINE
STEUN MIJ
Freerk
Leijstra

Mijn actie


Ik doe mee omdat:
Ik doe mee om mijn vrouw te ondersteunen in haar strijd tegen haar hersenziekte. We lopen samen voor meningeoom onderzoek.


Liefde 

Wanneer je geliefde de diagnose krijgt dat zij tumoren in haar hoofd heeft. Je hebt dan maar 1 gedachte er uit met deze monsters. Als alles zo simpel lag, dan zag de wereld er weer heel anders uit. Maar je gaat samen met je partner door een diep dal. Je helpt elkaar om samen staande te blijven, in deze zo onzekere tijd.

Je bent boos en verdrietig. 

Je wilt er alles aan doen om samen deze ziekte te overwinnen. Je wilt dat dit stopt.

Onze missie:

Verandering brengen, steun onderzoek naar meingeoom.

Ook wij willen een toekomst met dromen. Daarom loop ik samen met mijn vrouw "De Bergentocht tegen kanker¨. Wij zullen ons samen inzetten om geld in te verzamelen voor meningeoom onderzoek. Wij willen dat onze kinderen en kleinkinderen deze hersenziekten bespaard blijft. Steun ons in de strijd.

Waarom STOPhersentumorenOns statement:

"Nooit zal je deze dagen vergeten, dat we samen verschil kunnen en willen maken voor mensenlevens waarvoor wij de enige hoop zijn. Het mag niet meer voorkomen dat bij het woord kanker onherroepelijk het woord doodvonnis aan elkaar verbonden wordt."

Het donatieconcept van de Bergentocht is uniek in zijn soort, want via de donatie knoppen op onze website gaan de donaties rechtstreeks en dus voor 100% naar de rekening van de kankerbestrijdingsstichting.

Mijn info

Freerk
Leijstra
10 km wandelen/lopen
Helemaal niet goedaardig
Brantgum

BlogDeze gebruiker heeft nog geen blog geschreven.

Donaties

Datum Naamsvermelding

Mijn team

Team: Helemaal niet goedaardig

Helemaal niet goedaardig
Klik hier voor onze teampagina.

Teamlid
Opgehaal aan donaties

Ik loop mee omdat ik zelf belast ben met tumoren in mijn hoofd. Omdat er weinig geld is voor onderzoek wil ik mijn steentje bijdrage en mijn geld graag doneren aan meningeoom onderzoek. Wie helpt mij mee?

€ 4253,-

Ik doe mee om mijn vrouw te ondersteunen in haar strijd tegen haar hersenziekte. We lopen samen voor meningeoom onderzoek.

€ 775,-

Ik doe mee om Elly te ondersteunen, zij is belast met meerdere tumoren in haar hoofd. Samen met haar loop ik de 10 km en dit voor meningeoom onderzoek.

€ 688,-
10km

Ik wil Elly steunen. Zij is afgelopen jaar getroffen door meerdere hersenvliestumoren. Ik wil hun steunen door samen met hun de 10 km te lopen voor meningeoom onderzoek.

€ 562,-

Ik doe mee omdat mijn moeder meerdere tumoren in haar hoofd heeft. Ik vind dit heel erg en wil dat er veel geld word opgehaald voor onderzoek naar deze monsters. Mijn moeder noemt ze monsters en ik vind het erg dat zij deze monsters heeft.

€ 205,-

Ik doe mee omdat mijn vriendin Elly en schoonzus Tjitske. beide de gevolgen voelen van een hersentumor. Beide hebben ze er dagelijks mee te maken en beïnvloedt dat hun leven maar ook dat van hun naasten.

€ 130,-

Ik steun mijn vriendin Elly en mijn schoonzus Tjitske. Elke dag worden zij en hun gezin geconfronteerd door de gevolgen van een hersentumor. Ik wil hun steunen naar meer onderzoeksgeld.

€ 60,-


Doe ook mee met deze mooie actie voor de kankerbestrijding !