€ 688,-
604
€ 7.034,-
Foekje Kooyker-Leijstra
OFFLINE
STEUN MIJ
Foekje
Kooyker-Leijstra

Mijn actie


Ik doe mee omdat:
Ik doe mee om Elly te ondersteunen, zij is belast met meerdere tumoren in haar hoofd. Samen met haar loop ik de 10 km en dit voor meningeoom onderzoek.


Samen verschil maken

Kanker is één van de grootste doodsoorzaken in Nederland. Patiënten zitten nu nog vaak onnodig lang in onzekerheid. Meer onderzoek is nodig om betere behandelingen mogelijk te maken. Om hogere genezingspercentages te creëren. Wetenschappelijk onderzoek wordt voor een groot gedeelte bekostigd uit donaties. Daarom is de Bergentocht opgericht; We willen de best mogelijk zorg voor kankerpatiënten.

Onze missie:

Wij willen niet omgaan met kanker, wij willen genezing!

De Bergentocht zet zich in voor hersenkanker. Onderstaand 9 jarig meisje, dochter van een patiënt, legt uit waarom; (klik op het plaatje)

Waarom STOPhersentumorenOns statement:

"Nooit zal je deze dagen vergeten, dat we samen verschil kunnen en willen maken voor mensenlevens waarvoor wij de enige hoop zijn. Het mag niet meer voorkomen dat bij het woord kanker onherroepelijk het woord doodvonnis aan elkaar verbonden wordt."

Het donatieconcept van de Bergentocht is uniek in zijn soort, want via de donatie knoppen op onze website gaan de donaties rechtstreeks en dus voor 100% naar de rekening van de kankerbestrijdingsstichting.

Mijn info

Foekje
Kooyker-Leijstra
10 km wandelen/lopen
Helemaal niet goedaardig
Sint Nicolaasga

BlogDeze gebruiker heeft nog geen blog geschreven.

Donaties

Datum Naamsvermelding

Mijn team

Team: Helemaal niet goedaardig

Helemaal niet goedaardig
Klik hier voor onze teampagina.

Teamlid
Opgehaal aan donaties

Ik loop mee omdat ik zelf belast ben met tumoren in mijn hoofd. Omdat er weinig geld is voor onderzoek wil ik mijn steentje bijdrage en mijn geld graag doneren aan meningeoom onderzoek. Wie helpt mij mee?

€ 4253,-

Ik doe mee om mijn vrouw te ondersteunen in haar strijd tegen haar hersenziekte. We lopen samen voor meningeoom onderzoek.

€ 775,-

Ik doe mee om Elly te ondersteunen, zij is belast met meerdere tumoren in haar hoofd. Samen met haar loop ik de 10 km en dit voor meningeoom onderzoek.

€ 688,-
10km

Ik wil Elly steunen. Zij is afgelopen jaar getroffen door meerdere hersenvliestumoren. Ik wil hun steunen door samen met hun de 10 km te lopen voor meningeoom onderzoek.

€ 562,-

Ik doe mee omdat mijn moeder meerdere tumoren in haar hoofd heeft. Ik vind dit heel erg en wil dat er veel geld word opgehaald voor onderzoek naar deze monsters. Mijn moeder noemt ze monsters en ik vind het erg dat zij deze monsters heeft.

€ 205,-

Ik doe mee omdat mijn vriendin Elly en schoonzus Tjitske. beide de gevolgen voelen van een hersentumor. Beide hebben ze er dagelijks mee te maken en beïnvloedt dat hun leven maar ook dat van hun naasten.

€ 130,-

Ik steun mijn vriendin Elly en mijn schoonzus Tjitske. Elke dag worden zij en hun gezin geconfronteerd door de gevolgen van een hersentumor. Ik wil hun steunen naar meer onderzoeksgeld.

€ 60,-


Doe ook mee met deze mooie actie voor de kankerbestrijding !