€ 560,-
827
Emiel Maliepaard
OFFLINE
STEUN MIJ
Emiel
Maliepaard

Mijn actie


Ik doe mee omdat:
Onderzoek belangrijk is om meer kennis te krijgen over tumorontwikkeling en het zoeken naar behandelmethoden. Zonder geld geen onderzoek, dus ook geen kans op (over)leven!


Samen verschil maken

Kanker is één van de grootste doodsoorzaken in Nederland. Patiënten zitten nu nog vaak onnodig lang in onzekerheid. Meer onderzoek is nodig om betere behandelingen mogelijk te maken. Om hogere genezingspercentages te creëren. Wetenschappelijk onderzoek wordt voor een groot gedeelte bekostigd uit donaties. Daarom is de Bergentocht opgericht; We willen de best mogelijk zorg voor kankerpatiënten.

Onze missie:

Wij willen niet omgaan met kanker, wij willen genezing!

De Bergentocht zet zich in voor hersenkanker. Onderstaand 9 jarig meisje, dochter van een patiënt, legt uit waarom; (klik op het plaatje)

Waarom STOPhersentumorenOns statement:

"Nooit zal je deze dagen vergeten, dat we samen verschil kunnen en willen maken voor mensenlevens waarvoor wij de enige hoop zijn. Het mag niet meer voorkomen dat bij het woord kanker onherroepelijk het woord doodvonnis aan elkaar verbonden wordt."

Het donatieconcept van de Bergentocht is uniek in zijn soort, want via de donatie knoppen op onze website gaan de donaties rechtstreeks en dus voor 100% naar de rekening van de kankerbestrijdingsstichting.

Mijn info

Emiel
Maliepaard
75 km steppen/fietsen
Rotterdam

Blog

Waarom steunen?

Created On: 20/03/2017 10:51:05
Wij (geliefden, vrienden, kennissen van patienten) kunnen niet het gevecht winnen voor hen, wel kunnen we zorgen voor meer onderzoeksgeld zodat toekomstige patienten betere prognoses kunnen krijgen.
De stichting STOPhersentumoren.nl zet zich in voor onderzoek naar primaire hersentumoren en organiseert de Bergentocht Tegen Kanker. Wandelen, hardlopen of fietsen, op de Utrechtse Heuvelrug, om zo geld op te halen. Hieraan doe ik mee - natuurlijk op de racefiets - en zal ik (met bagage) de langste route fietsen (75km).
Ik wil jullie vragen om geld te doneren voor deze tocht via de button. Geef wat je kwijt wilt/kan, elke euro helpt!

Donaties

Datum Naamsvermelding


Doe ook mee met deze mooie actie voor de kankerbestrijding !