€ 920,-
619
€ 5.623,-
Eline ten Kate
OFFLINE
STEUN MIJ
Eline
ten Kate

Mijn actie


Ik doe mee omdat:
ik vind dat er meer onderzoek moet komen naar hersentumoren.


In september 2016 kreeg Marc te horen dat hij een hersentumor heeft. Enorm heftig nieuws dat ons hele leven op z’n kop zette.  Naast het lichamelijke ziek zijn, is dit ook emotioneel nogal wat om mee om te moeten gaan. Het heeft veel gevolgen voor ons dagelijks leven, maar ook de toekomst is ineens erg onzeker. 

Marc vecht, hij zet zich voor de volle 100% in om zo goed mogelijk te herstellen. Ondanks de vermoeidheid werkt hij dagelijks aan zijn conditie. Gelukkig kregen we in februari eindelijk een keer goed nieuws, de behandeling lijkt aan te slaan. Dit geeft ons voor nu weer wat rust en hopelijk wat extra tijd. Tijd die we ook graag investeren om iets te doen om deze ziekte aan te pakken. Want helaas is Marc niet de enige die dit overkomt. Jaarlijks komen er in Nederland ong. 1500 kwaadaardige - en ong. 900 goedaardige hersentumorpatiënten bij. Dagelijks sterven er in Nederland 4 mensen door een hersentumor. Wekelijks 2 kinderen. Dat kunnen en mogen we niet accepteren. Daarom komt de Stichting STOPhersentumoren.nl in actie. Zij zamelen geld in om onderzoek mogelijk te maken naar iedere vorm van primaire hersentumoren bij kinderen en volwassenen, zodat we hersentumoren zo snel mogelijk met succes kunnen bestrijden. Marc haalt zijn energie uit wandelen. Wat zou het dan ook mooi zijn om al wandelend geld in te kunnen zamelen voor dit goede doel! Daarom willen wij graag mee doen aan de Bergentocht. Samen wandelen, hardlopen, steppen, en fietsen op de Utrechtse Heuvelrug om het verschil te maken in hersentumor onderzoek.

Mijn info

Eline
ten Kate
15 km wandelen/lopen
Gain for Brain
Meppel

BlogDeze gebruiker heeft nog geen blog geschreven.

Donaties

Datum Naamsvermelding

Mijn team

Team: Gain for Brain

Gain for Brain
Klik hier voor onze teampagina.

Teamlid
Opgehaal aan donaties
15kmStep/Fiets

ik vind dat er meer onderzoek moet komen naar hersentumoren.

€ 920,-
Kaj
15kmStep/Fiets

er meer geld nodig is voor onderzoek naar de bestrijding van deze ziekte, en ik graag een actieve bijdrage daaraan wil leveren!

€ 350,-
15kmStep/Fiets

Samen met mijn broer een bijzondere wandeling wil maken.

€ 345,-
25kmLopen

ik mijn papa nog lang niet kwijt wil en hoop dat er snel een betere behandeling komt voor deze rotziekte. Ik wil graag bij opa of oma achterop de fiets om er deze dag toch bij te kunnen zijn en zo papa te kunnen steunen

€ 335,-
25kmLopen

ik lid ben van team Gain for Brain en graag samen mee wil doen om heel veel geld in te zamelen voor dit broodnodige doel.

€ 315,-
15kmStep/Fiets

ik een bijdrage wil leveren aan meer onderzoek naar hersentumoren, want kanker moet de wereld uit!

€ 305,-
15kmStep/Fiets

Ik wil dat er meer onderzoek komt naar hersenkanker! Hierbij loop ik mee om Marc te steunen in zijn gevecht tegen kanker. Met elke meter, elke euro een stapje in de goede richting.

€ 280,-
bas
15kmStep/Fiets

Steunen van vriend met hersentumor

€ 255,-
25kmLopen

ik graag een bijdrage wil leveren aan meer onderzoek naar hersentumoren

€ 250,-
15kmLopen

Marc te steunen in deze strijd.

€ 215,-
15kmStep/Fiets

wij vrienden steunen! En onderzoek levensreddend is!

€ 195,-
15kmStep/Fiets

Door mee te lopen aan de bergentocht in het team gain for brain draag ik graag een steentje bij aan het onderzoek om hersentumoren te stoppen!

€ 190,-
25kmLopen

Ik ga mee bij oma op de fiets

€ 190,-
15kmStep/Fiets

om geld in te zamelen, zodat deze rotziekte genezen kan worden

€ 185,-
15kmStep/Fiets

wij vrienden steunen! En onderzoek levensreddend is!

€ 170,-
Jan
15kmStep/Fiets

kanker de wereld uit moet!

€ 163,-


Doe ook mee met deze mooie actie voor de kankerbestrijding !