€ 1.221,-
1246
€ 2.320,-
Bianca Bouwhuis
OFFLINE
STEUN MIJ
Bianca
Bouwhuis

Mijn actie


Ik doe mee omdat:
Ik dit jaar voor de 3e keer getroffen ben door deze slopende ziekte. Geld voor onderzoek is hard nodig om deze sluipmoordenaar definitief uit te schakelen. Het is onrechtvaardig dat het genezingspercentage minder dan 1% is.Zonder donaties geen onderzoeken! 

Ik ben niet de enige in Nederland die de vernietigende diagnose hersenkanker krijgt. Iedere dag komen er 4 mensen bij en vooral kinderen en jong volwassenen. Van alle kinderen die overlijden aan kanker, overlijdt zelfs 41% van hen door een hersentumor. Dat MOET stoppen!

Van alle onderzoeksgeld wordt 70% betaald door donaties. Dus hebben 7 van de 10 wetenschappers geen baan als er geen donaties binnenkomen.

Daarom loop ik op 25 juni 2017 samen met mijn zus, Angelique Koudijs-Bouwhuis, de Bergentocht tegen kanker. Wij wandelen over de "bergen" van de Utrechtse Heuvelrug. Deze tocht wordt georganiseerd door Stichting STOPhersentumoren.nl, het enige fonds in Nederland dat 100% hersenkankeronderzoek financiert. 

Mijn ultieme doel is €1.500 per persoon. Een symbolische euro voor iedere hersentumorpatiënt die er jaarlijks in Nederland bijkomt.

Wilt u mij steunen met een donatie zodat ik mijn doelstelling kan verwezenlijken, groot of klein want ieder donatie maakt verschil.

Het wordt meer dan op prijs gesteld.

 

 

 

Het donatieconcept van de Bergentocht is uniek in zijn soort, want via de donatie knoppen op onze website gaan de donaties rechtstreeks en dus voor 100% naar de rekening van de kankerbestrijdingsstichting.

Mijn info

Bianca
Bouwhuis
10 km wandelen/lopen
Vechters tegen kanker
Barneveld

Blog

Onrechtvaardigheid!

Created On: 01/04/2017 08:27:57
Het beste vriendje van uw zoon of dochter. Uw buurmeisje. Het talentvolle zoontje van uw collega die net gevraagd is voor de voetbalselectie. Uw nichtje die voor het eerst verliefd is. De vader van twee jonge kindjes. Uw zus of tante. De vrouw van de slager, de bakker op de hoek. Ikzelf, Uzelf. Soms zo veraf, soms zo dichtbij maar altijd zo oneerlijk.... een hersentumor. Iedere dag neemt deze kankersoort 4 levens in Nederland. Dat zijn er 4 te veel. Daarom doe ik samen met mijn zus mee.

Maar met doorzettingsvermogen, optimisme, vechtlust en kracht redden we het niet alleen. Om hersenkanker te overwinnen is meer onderzoek nodig en daar hebben we geld voor nodig. Onderzoeken blijven nu op de plank liggen omdat ze niet gefinancierd kunnen worden. Het overlevingspercentage van hersenkanker is minder dan 1% terwijl bij andere kankersoorten 60 tot zelfs 90% gehaald wordt. Deze onrechtvaardigheid kunnen en mogen we toch niet accepteren!!

Steun mij met een donatie, groot of klein, want iedere donatie maakt verschil!!

Donaties

Datum Naamsvermelding

Mijn team

Team: Vechters tegen kanker

Vechters tegen kanker
Klik hier voor onze teampagina.

Teamlid
Opgehaal aan donaties

Ik dit jaar voor de 3e keer getroffen ben door deze slopende ziekte. Geld voor onderzoek is hard nodig om deze sluipmoordenaar definitief uit te schakelen. Het is onrechtvaardig dat het genezingspercentage minder dan 1% is.

€ 1221,-

Ik loop mee met mijn zus? die dit jaar voor de derde keer is getroffen door deze ziekte. En omdat er sowieso nooit genoeg geld kan worden ingezameld voor onderzoek naar deze slopende ziekte.

€ 928,-


Doe ook mee met deze mooie actie voor de kankerbestrijding !